Всеукраїнський тиждень права

Дитячий клуб «Справедливці» поповнився новими учасниками. Ними стали учні 3-А класу нашої школи.

До Всеукраїнського тижня прав та напередодні Дня суду працівники Бориславського міського суду Львівської області Наталія Строган та секретар судового засідання Віра Дівчур провели «Урок справедливості (ініційовано Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України).
Діти переглянули мультфільми «Кінь проти хомʼяка» та «Іжак проти рака» створені ГО «Асоціація розвитку суддівського самоврядування України» у співпраці з анімаційною студією ToonDrive за технічного адміністрування РЦ «ГУРТ» у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.
Школярі з захопленням пройшли випробування на справедливість - побували в ролі суддів та вирішували конфлікти між героями мультфільмів. Гості пояснили школярам, що усі люди різні, у них різні погляди на життя, тому виникають суперечки і деякі з них вирішує суд.
На завершення учні змогли приміряти професійний одяг суддів - мантію та зробити фото на згадку. А також отримали в подарунок наліпки та диплом учасників клубу «Справедливці».
Щиро дякуємо працівникам суду за урок та за запрошення на екскурсію)
Кiлькiсть переглядiв: 65

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.